Sunday, September 19, 2010

MOOD updated = 0

bt masa skang...xdpt nk hapdet...sbb mood ilang+kurang sihat...nanti la story..selamat ari raya


MFM_CReaTeD

Monday, September 6, 2010

MOOD = 0

hanya tinggal beberapa hari saja lg nk raya...tapi sy xde mud nak merayakan hari raya ni...nanti la story pasal raya...

huhuhu..xtau nk tulis apa, tapi dlm kepala ni byk je benda yg nk ditulis...tp xtau nk diluahkan macam mana....

semalam...sy dpt msg drpd dia..

huhuhuhu

kenapa kisah lama perlu dibuka kembali...


video


MFM_CReaTeD

Thursday, September 2, 2010

hatiku terluka+jari terluka

semalam, balik dr opis...xtau nape, asal ari rabu je ati aku jadi pilu...huhuhu...aku masih igt dia...dlm perjalanan balik tu, aku pecut motor aku bagaikan org giler..igt nk singgah jumpa parent aku, tapi mengenangkan brg2 yg aku bw..aku balik umah dulu..igt nk start motor nk g jumpa parent aku balik, tiba2 mak aku cal. swuh masak..dengan cepat aku terus masak kt dapur...time2 macam ni aku teringat dia..dia slalu tmn aku masak walaupun jauh...tengah2 potong bawang...zap...tiba2 aku tengok je darah yg mengalir kt jari aku...isi jari aku hampir terputus sama..tp aku x tau nape..reaksi aku mati...aku hanya memandang jari aku tu...dengan pandangan kosong...awak...jari saya luka...huhuhu...aku hanya disedarkan oleh jeritan adik aku...


actually, ni bkn tgn aku...ada aku snap jari aku luka tu...tp nampak ngeri lak nk letak..


MFM_CReaTeD

Wednesday, September 1, 2010

(?_?)

Setia Ku Korbankan

Inikah dugaan yang ku terima
Menyintai mu sepenuh jiwa
Untuk bersama mu
Kesabaran membakar fikiran

Rinduku embunan di lautan
Cintamu debunga berterbangan
Tak pernah mempeduli kasih sayang
Yang aku korbankan

Kau janjikan bahagia
Namun kau hantui dengan gurauan berbisa
Kau janjikan setia
Rapuh ku berpegang untuk hidup bersamamu
Kembalilah hangati semula asmaraku dengan mu
Demi cinta suci

Andainya tak mungkin ku miliki
Keayuan kasih impianmu
Lepaskan asmara di jiwaku
Setia ku korbankan

Setia ku korbankan


video

MFM_CReaTeD